Update på Elarbejdet

Selv de bedste intentioner og planlægning kan blive påvirket af udefrakommende omstændigheder….

Elektrikerne måtte starte med skabet på Lærkevej/Lindevej. Gravemanden kommer igen i morgen torsdag og lukker dette hul.

Skabet på Bøgevej der påvirker strømmen i den vestlige del af haveforeningen kunne de desværre ikke nå og den afsatte tid i morgen torsdag er ikke nok til at nå dette. Derfor er dette arbejde for nuværende udsat til mandag.

Den gode nyhed er at Pilevej har fået midlertidig strøm…

Så på mandag den 11. maj – med evt. vejrligs forbehold – vil strømmen i den vestlige del af foreningen blive afbrudt fra morgenstunden (dvs. Bøgevej, Birkevej, Pilevej og Rønnevej). Desuden vil haverne der er tilsluttet det nye skab på Lærkevej/Lindevej opleve en kortvarig strømafbrydelse da nogle sikringer skal skiftes.

Såfremt der sker ændringer i dette hører I nærmere.