Vejledning (Booking)

På foreningens hjemmeside hftrillegaarden.dk, under menupunktet ‘Booking af maskiner’, er det nemt at danne sig et overblik over om trailer/materiel er ledigt/udlånt.

Hvis trailer/materiel er udlånt vil det fremgå af kalenderen. Traileren kan ALTID bookes såfremt den er ledig. Øvrigt materiel kan ikke booket hvis Bookingen er lukket (eller udlånt til anden side).

Der er en forsinkelse i opdateringen af kalenderen fra trailer/materiel er booket til det fremgår af kalenderen. Man kan derfor opleve at ens booking bliver afvist selvom det umiddelbart ser ud til at være ledigt. Alle bookinger registreres i den rækkefølge de bliver foretaget hvorfor det altid vil være den første der booker, der i sidste ende får en bookingbekræftelse.

I eksemplet her for den 1. august kan man se at Traileren er udlånt og at Bookingen i øvrigt er lukket. Da traileren (og andet materiel) kan bookes for halve dage er det nødvendigt at holde musen hen over bookingen for at få yderligere oplysninger. Se nedenfor.
Holdes musen hen over bookingen kommer der flere detaljer om bookingen. Det vil derfor i det givne tilfælde være muligt at booke traileren den 1. august om eftermiddagen. Bookingen af traileren kan normalt foretages helt frem til til en time før aflevering for den givne bookingperiode. Dvs. at du den 1. august på dagen vil kunne booke traileren helt frem til kl. 17.00 (da den skal afleveres senest kl. 18.00).

Selve bookingen

Bookingen foregår på selvbetjening.hftrillegaarden.dk. Efter login klikkes på menupunktet ‘Maskiner-Trailer’. Her fremgår det hvilke maskiner der udlånes.

Under menupunktet ‘Booking’ laves selve bookingen. Øverst på siden er der også en kalender, hvoraf det fremgår om trailer/materiel er ledigt. (Det er således muligt at “springe hjemmesiden over” og gå direkte til selvbetjeningen).

I formularen nederst på siden udfyldes de relevante felter og der klikkes på knappen ‘Send’ for at gennemføre bookingen.

Vær opmærksom på at datoen udfyldes som det fremgår af vejledningen. Det er lidt forskelligt om man udfylder fra en smartphone eller på computer.

Sådan ser formularen ud på computer.
På Smartphone ser datoformatet lidt anderledes ud.

Umiddelbart efter bookingen modtager du en bookingbekræftelse på SMS og email. Hvis du har booket traileren modtager du umiddelbart inden bookingperioden en SMS med kode til nøgleskabet. Har du booket øvrigt materiel bliver du kontaktet i dagene op til bookingperioden for at aftale nærmere om udlevering/aflevering af materiellet.

Økonomiske mellemværender afregnes over havelejen som “pligtig pengeydelse i lejeforholdet”.