December – opdatering

Indeholder nyt om:
Kloak
Coronaisolation
God jul

Kære kolonister

Julen står for døren selvom det kan være svært at få øje på et matchende vejr.

Det skal vi indtil videre være glade for hvis vi kun skal fokusere på vores kloakering. Til dem af jer der allerede har været i haven indenfor de seneste par uger har I nok ikke kunne undgå at se at de ‘så småt’ er gået i gang.

Deres fokus er lige nu at få etableret tilslutningerne i den østlige del af haveforeningen og etableret der skurby med tilslutninger osv. Det betyder at de graver på Lærkevej, har gravet indkørslen op og fortsat skal grave omkring P-pladsen. De runder også nogle af haverne på Lærkevej. I vil blive kontaktet direkte af Jimmy når tid er hvis der er spørgsmål til de ændringsforslag, der er fremsendt.

Først efter nytår tager Jimmy for alvor fat i de enkelte haveejere og først efter nytår får vi en ny udmelding om deres konkrete planer for det fortsatte arbejde.

Coronaisolation
Til de af jer der har været på stiften.dk i løbet af formiddagen har I nok opdaget at Aarhus Kommune har åbnet op for at kolonihaverne kan bruges til at gå i selvisolation i. Vi kender ikke detaljerne for dette endnu men er kort blevet oplyst af Aarhuskredsen at vi som forening ikke skal foretage os yderligere i den sammenhæng. Det betyder at hvis I går i selvisolation (fordi I ikke har andre muligheder) skal I selv medbringe vand og I skal selv sørge for at bortskaffe dagrenovationen/affald ved jeres hjemmeadresse. Sørg for i den forbindelse at undgå adgang for rotter til affaldet.

God Jul
Bestyrelsen ønsker jer alle en god jul og et godt nytår.
Vi har i år sendt en lille hilsen til vores umiddelbare naboer til foreningen der i de kommende 7 måneder skal trækkes med kloakeringen.

Med venlig julehilsen
Bestyrelsen