April – medio

Så synger påsken på sidste vers. Småbørnfamilierne lægger an til at sende de små poder afsted i institutioner og skoler mens flertallet af os andre må væbne os med tålmodighed i forhold til at omgås andre samt tage på arbejde. Heldigvis har vejret vist sig fra den bedre side og som dagene er skredet frem er de røde kinder blevet flere og flere.

Salg af haver

Covid-19 situationen har på mange måder gjort mange ting besværlige. Herunder salg og vurderinger. Vi kan pt IKKE få vurderet nye haver og dermed ikke sælge haver. Vi har fremsendt forespørgsler på løsninger til Kolonihaveforbundet men de er endnu ikke vendt tilbage.

Skrald

Vi minder om at der skal sorteres. Der er flere gange observeret manglende sortering hvilket i sidste ende betyder at skraldemængden ikke passer med antallet af containere. Endvidere er det flere gange observeret at den første skraldespand bliver overfyldt mens de næste er halvtomme. Alt skrald skal være nede i spandene og lågene skal kunne lukkes!

Maskiner

Der er gang i bookingerne og det fungerer indtil videre rigtigt fint. Vær opmærksom på at maskinerne kun kan bookes fra to dage ude i fremtiden mens traileren kan bookes uden varsel. Har man booket traileren ude i fremtiden vil man først på selve dagen om morgenen få tilsendt koden til nøgleskabet.

Generalforsamling

Den 22/4 er som fysisk generalforsamling aflyst. Vi arbejder på om der skal skabes et online alternativ – mere om det følger når der er nyt.